Best Western Plus John Bauer Hotel
Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


Ester Kök & Bar

Välkommen att boka bord!

Bordsbokning
Tel: 036-34 90 20
E-post: ester@johnbauer.se

Det går även bra att boka här online!

Menyer & öppettider

Tips!
Njut av solen på Esters balkonger en trappa upp

Lunch 

Måndag-fredag kl. 11.30-14.00
Lördag kl. 12.00-15.00
Meny»

À la carte
Måndag-lördag kl.17.00-22.00
Söndagar stängt
Meny» 

Bar & Bistro
Öppet alla dagar- ingång via John Bauer Hotel

För catering  
Vänligen kontakta vår köksmästare Morgan Östberg
Tel: 036-34 90 05
E-post: ester@johnbauer.se
Förslag på bufféer»  


Njut av solen på Esters balkonger!

Om oss

Välkommen till restaurang Ester Kök & Bar, beläget mitt i Jönköpings centrum vid Munksjön. Här kommer maten in på fat och i karotter. För att få chansen att prova flera rätter har vi gjort rätterna till mellanstora rätter, så för att bli mätt och glad rekommenderar vi att man tar ett par rätter per person. Vi serverar även dagens lunch i form av en lunchbuffé och några av våra samarbetspartners är Ugglarps Frukt & Grönt, Ebbarps Norrgård, Sjöbergs Frukt & Grönt genom RP-frukt och Söderlinds i Långhult Habo.

Vi är stolta att berätta att vi är Smålands första Svanenmärkta krog, vilket innebär att vi jobbar med så mycket ekologiska och närproducerade råvaror som möjligt, även ekologiska viner och drycker. Dessutom är vi medlemmar i Regional Matkultur Småland för att ta tillvara på regionens råvaror samt gynna lokala producenter.

Vi har även stor erfarenhet av catering till bröllop, fester och invigningar. Eftersom varje fest är unik är det viktigt att tillsammans skräddarsy arrangemanget efter Era önskemål. Vi är öppna för alla förslag och brukar kunna fixa det mesta.Till ert evenemang finns det möjlighet att boka till en matlagningskurs, vinprovning eller chokladprovning, kanske i samband med er konferens, kick off, möhippa eller svensexa. Kontakta gärna oss för förslag. 

I direkt anslutning till restaurang Ester Kök & Bar ligger Best Wester Plus John Bauer Hotel. Restaurangen är döpt efter John Bauers fru Ester Ellqvist. Ester var precis som John en begåvad konstnär och de båda träffades på konstakademien i Stockholm. Dock fick Esters konstnärskap stå tillbaka när hon gifte sig och bildade familj med John.

Kontantfria
Vi är kontantfria vilket betyder att du som gäst enbart kan betala med betalkort hos oss.

Stolt medlem i Regional Matkultur Småland

Smålands första Svanenmärkta restaurang

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2016 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse