Best Western Plus John Bauer Hotel

Nöje - Lars Winnerbäck 10 AUGUSTI

I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. I kontrast till den senaste tidens avskalade format handlar det i sommar om en stor produktion.
I oktober var det biopremiär för filmen Winnerbäck – Ett slags liv. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framförallt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor.
Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck när han i sommar ger sig ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Men till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion och den 10 augusti kommer han till Huskvarna Folkets Park.

Säkra din biljett redan nu och boka vårt hotellpaket! 

Var: Huskvarna Folkets Park
När: fredag 10 augusti, 2018
Tid: Entrén öppnar kl 18
Scen: Stora utomhusscenen
Åldersgräns: 13 år

I vårt hotellpaket för 1150:- bor du med del i dubbelrum, får konsertbiljett och stor frukostbuffé på lördagen.
Tillägg för enkelrum 200:-
Uppgradering till superior rum 200:- pp

För bokning ring 036-349000 eller maila till hotellet@johnbauer.se och uppge "Winnerbäck".

För mer info se: www.huskvarnafolketspark.se

Vi längtar redan till den 10 augusti!

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.