Best Western Plus John Bauer Hotel

Nöje - On The Town Musikalpaket hösten 2018

Skandinavienpremiär för stjärnspäckad Broadwaymusikal med massor av dans, humor och musik! Flera av landets främsta dansare och musikalartister står på scen tillsammans med Jönköpings Sinfonietta när Broadwaymusikalen On the Town kommer till Skandinavien och Kulturhuset Spira för första gången. Det blir massor av dans, humor och musik på en färgsprakande upptäcktsfärd i ”The Big Apple” – en stad som aldrig står still!

Broadway, West End och Hollywood

Andra världskriget är över och luften vibrerar av förväntan och framtidstro när matroserna Gabey (Rennie Mirro), Chip (Denny Lekström) och Ozzie (Karl Dyall) går i land på permission i New York.  De har siktat in sig på ett dygn fyllt av romantik och äventyr, men förvirring uppstår eftersom Chips guidebok är minst tio år för gammal. Tack vare hjälp från den betydligt mer gatsmarta trion Ivy (Hanna von Spreti), Hildy (Vera Veljovic) och Claire (Linda Olsson) blir det ett ändå ett oförglömligt dygn med en mix av kärlek, kalabalik och eufori som bara New York kan erbjuda.

Hotellpaket med övernattning i dubbelrum, musikalbiljett och en härlig frukostbuffé

Pris: 1095:- per person

Enkelrum 750:-

Uppgradering till deluxerum 250:- per person

Speldatum: 20/10, 27/10, 9/11, 16/11, 17/11.

Föreställningen börjar kl 19.00.

Vår restaurang Ester Kök & Bar restaurang öppnar kl 17.00, boka bord samtidigt som hotellpaketet.

Vid bokning uppge "On The Town".

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.