Best Western Plus John Bauer Hotel

Nöje - 186 år tillsammans! Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson & Towa Carson

Tillbaka till Folkparkerna där allting började!

Siw Malmkvist, Anne-Louise Hanson och Towa Carson, giganter inom svensk showbiz. Tre legendarer som tillsammans har underhållit oss i 186 år. Ta chansen att njuta av dessa fantastiska artister som inledde sina professionella karriärer i mitten av 50-talet och som sedan dess tillhört den yppersta artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen.

Publiken kan se fram emot en sprakande show fylld med anekdoter, humor och oförglömliga hits, som tex Flickor bak i bilen, Jag hade en gång en båt och Sista Dansen (Save the last dance for me) – ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund på piano och Martin Tallström på gitarr.

Föreställningen håller på ca 1 timme och 30 minuter.

Var: Huskvarna Folkets Park

När: Söndag 5 augusti kl 17.00

Scen: Teaterladan (inomhus)

Pris: 750:- per person i dubbelrum inkl. konsertbiljett och stor frukostbuffé på måndagen.

Tillägg för enkelrum 200:-

Vid bokning uppge "186 år tillsammans"

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.