Amon Amarth 30 augusti

Amon Amarth + support: The Halo Effect + Insomnium

Vikingarock när det är som bäst!

Säg ”Scandinavian death metal” och varje hårdrockare, och många musikentusiaster i allmänhet, vet vad du menar. Nu gör svenska vikingentusiasterna Amon Amarth gemensam sak med landsmännen i The Halo Effect och de finska grannarna i Insomnium. I augusti åker de ut på turnén ”Heidrun over Sweden Tour 2024”.
Stockholmsförorten Tumba handlar inte bara om ishockey. Utan även metal och nordisk mytologi. Sedan debuten 1996 har Amon Amarth spridit sin melodiska tolkning av death metal, med en tematik tungt färgad av folkloristik och svenska gudasagor. Ofta omtalas de som en av pionjärerna när det kommer till att bredda viking metal-genren bortom black metal-rötterna. Det är stora hjältesånger, lika melodiska som hårda, lika medryckande som inspirerande.

Bandet The Halo Effect, med medlemmar ur bland annat In Flames, värmer upp. Likaså mörkermännen i Insomnium. Musikaliskt och magiskt mörker mitt i den ljusa svenska sommarnatten.

19:00-19:40 Insomnium
20:00-20:50 The Halo Effect
21:20-22:55 Amon Amarth

Hotellpaket

Var: Huskvarna Folkets Park, Utescenen
När: Fredag 30 augusti
Tid: Entrén öppnar 18.00, konsertstart 19.00
Ålder: åldersgräns 13 år (18 år i baren)

I vårt paket ingår hotellrum, konsertbiljett och frukostbuffé på lördagen.
Pris:
1425:- per person, du bor i dubbelrum
1825:- du bor i singelrum
Boka på tel 036-34 90 00 eller mail: hotellet@johnbauer.se
Vid bokning uppge "Amon Amarth"

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.