Best Western Plus John Bauer Hotel

222223224225

Loungebaren på John Bauer Hotel

Kontantfritt - vänligen betala med kort

Afterwork på fredagar

Redan fredag! Då är det dags för vår fantastiska Afterwork.

After work med skönt folk och god mat på fredagar.
AW-erbjudande från kl. 16.00.


 

Tel: 036-34 90 20
E-post: ester@johnbauer.se

Välkomna!

DJ-lördag

Lördag!! Då är det dags för vår diskjockey att bjuda på en härlig blandning av låtar.
Vi erbjuder extra bra priser i baren på mat & dryck.

DJ på plats från kl. 21.00

Baren är öppen så varmt välkomna till oss!


Lite info om vår fina bar

Välkomna till baren på John Bauer Hotel, med Paul Smith inspirerande miljöer och skön atmosfär upplevs här en känsla av vardagsrum, lyx och hemtrevnad. Det är en blandad publik av stammisar, polare och kostymklädda gäster. John Bauer baren en gammal AW-goding på fredagar och på lördagar är det en DJ som fixar musiken. Öl- och vinutbudet är bra och varierat (passar alla), barhänget är helt enkelt väldigt skönt. I baren erbjuds även Esters bistromeny och andra bra erbjudanden. På sommaren kan man bänka sig utomhus på de båda balkongerna.

För info: Afterwork och lördags-DJ endast vår och höst

Följ oss
Facebook»
Instagram»

Inredning och design
"I de offentliga rummen såsom lounge, bar och veranda har vi velat förstärka de sociala aktiviteter som där pågår med inslag av starka färger, sammanhållna av den mörkt blålila basfärgen som innesluter lobbyn. I baren på John Bauer Hotel finns en direkt igenkänning från den randiga väggen i entrén. Här ville vi skapa liv och rörelse under ett dämpat undertak av mässing i vilket liksom barens koppar ger en extra glans till miljön. 

Metallerna i sin naturella form finns genomgående i miljön. Dessa förändras med tiden och åldras vackert trots ringar av glas och porslin. I baren är koppar kombinerat med ett acrylglas som färgsätts inifrån med olika ljus. I glasloungen har vi möblerat med soffor i blåa "kostymer", både manliga och kvinnliga, placerade mitt emot varandra. Två runda bord med fåtölj Bruno av Mats Theselius, bryter av i brunt läder. Äkta mattor skapar en atmosfär av vardagsrum och hemkänsla." 

Elisabeth Lejon, Inredningsarkitekt
Levande Lejon Inredning AB
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse