Best Western Plus John Bauer Hotel

John Bauers loungebar

Kontantfritt - vänligen betala med kort

Afterwork på fredagar

John Bauer baren är en gammal AW-goding! Med alltid bra musik och härlig atmosfär, upplevs här en känsla av vardagsrum, lyx och hemtrevnad. Det är en blandad publik av stammisar, polare och kostymklädda gäster. Förutom god mat från Ester Kök & Bar är öl- och vinutbudet bra och varierat (passar alla). Barhänget är helt enkelt väldigt skönt här.


AW-erbjudande från kl. 16.00

AW-buffé inkl. 1 gl. öl/vin 145:-/person

Tel: 036-34 90 20
E-post: ester@johnbauer.se

För info: Afterwork endast på våren och hösten

Lördagslounge på John Bauer Hotel

Äntligen lördag! Då är det dags för en mysig kväll i vår loungebar. På några utvalda lördagar kör vi även livemusikquiz, säsonguppehåll under sommaren.
I baren erbjuds Esters bistromeny och andra bra erbjudanden.

Livemusikquiz - Säsongsuppehåll
Startar i höst igen.

Håll dig uppdaterad här eller på Instagram och Facebook.

Varmt välkomna!

För info
Programmet uppdateras alltid samma vecka senast torsdagen. Säsongsuppehåll under sommaren

John Bauers loungebar

Välkomna till baren på John Bauer Hotel, med Paul Smith inspirerande miljöer och skön atmosfär upplevs här en känsla av vardagsrum, lyx och hemtrevnad. Det är en blandad publik av stammisar, polare och kostymklädda gäster. John Bauer baren en gammal AW-goding på fredagar och på lördagar är baren öppen med trevlig loungestämning. Öl- och vinutbudet är bra och varierat (passar alla), barhänget är helt enkelt väldigt skönt. I baren erbjuds även Esters bistromeny och andra bra erbjudanden. På sommaren kan man bänka sig utomhus på balkongen.

Följ oss
Facebook»
Instagram»

Inredning och design
"I de offentliga rummen såsom lounge, bar och veranda har vi velat förstärka de sociala aktiviteter som där pågår med inslag av starka färger, sammanhållna av den mörkt blålila basfärgen som innesluter lobbyn. I baren på John Bauer Hotel finns en direkt igenkänning från den randiga väggen i entrén. Här ville vi skapa liv och rörelse under ett dämpat undertak av mässing i vilket liksom barens koppar ger en extra glans till miljön. 

Metallerna i sin naturella form finns genomgående i miljön. Dessa förändras med tiden och åldras vackert trots ringar av glas och porslin. I baren är koppar kombinerat med ett acrylglas som färgsätts inifrån med olika ljus. I glasloungen har vi möblerat med soffor i blåa "kostymer", både manliga och kvinnliga, placerade mitt emot varandra. Två runda bord med fåtölj Bruno av Mats Theselius, bryter av i brunt läder. Äkta mattor skapar en atmosfär av vardagsrum och hemkänsla." 

Elisabeth Lejon, Inredningsarkitekt
Levande Lejon Inredning AB
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy