Öppet alla dagar!

Afterwork på fredagar!

AW från kl.16.00
Livemusik från kl. 18.00
Buffé, varierat utbud med något för alla.
Specialerbjudanden i baren

Vi syns på JB! 

Vill du boka bord? 
Kontakta oss via telefon eller E-post, 
Tel: 036 34 90 20 & E-post: ester@johnbauer.se
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Program för livemusik:

Uppdateras löpande
Med reservation för ändringar 


_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

John Bauer baren är en gammal AW-goding! Alltid med bra musik och härlig atmosfär, upplevs en känsla av vardagsrum, lyx och hemtrevnad.
Det är en blandad publik av stammisar, polare och kostymklädda gäster. Förutom god mat från Ester Kök & Bar är öl- och vinutbudet bra och varierat.
Barhänget är helt enkelt väldigt skönt här. Livemusik utvalda tillfällen, vi uppdaterar programmet senast torsdag samma vecka. 


Boka bord eller kom drop-in!
Tel: 036-34 90 20
E-post: ester@johnbauer.se

För info: Afterwork endast på våren och hösten

Lördagslounge på John Bauer Hotel

Äntligen lördag! Då är det dags för en mysig kväll i vår loungebar.
I baren erbjuds Esters bistromeny och trevliga drinkar! 

Håll dig uppdaterad här eller på Instagram och Facebook.

Varmt välkomna!

Boka bord eller drop in!
Tel: 036-34 90 20
E-post: ester@johnbauer.se

För info
Programmet uppdateras alltid samma vecka senast torsdagen. Säsongsuppehåll under sommaren

John Bauers loungebar

Välkomna till baren på John Bauer Hotel, med Paul Smith inspirerande miljöer och skön atmosfär upplevs här en känsla av vardagsrum, lyx och hemtrevnad. Det är en blandad publik av stammisar, polare och kostymklädda gäster. John Bauer baren en gammal AW-goding på fredagar och på lördagar är baren öppen med trevlig loungestämning. Öl- och vinutbudet är bra och varierat, i baren erbjuds även Esters bistromeny och andra bra erbjudanden. På sommaren kan man placera sig utomhus på den härliga balkongen.

Följ oss
Facebook»
Instagram»

Inredning och design
"I de offentliga rummen såsom lounge, bar och veranda har vi velat förstärka de sociala aktiviteter som där pågår med inslag av starka färger, sammanhållna av den mörkt blålila basfärgen som innesluter lobbyn. I baren på John Bauer Hotel finns en direkt igenkänning från den randiga väggen i entrén. Här ville vi skapa liv och rörelse under ett dämpat undertak av mässing i vilket liksom barens koppar ger en extra glans till miljön. 

Metallerna i sin naturella form finns genomgående i miljön. Dessa förändras med tiden och åldras vackert trots ringar av glas och porslin. I baren är koppar kombinerat med ett acrylglas som färgsätts inifrån med olika ljus. I glasloungen har vi möblerat med soffor, placerade mitt emot varandra. Två runda bord med fåtölj Bruno av Mats Theselius, bryter av i brunt läder. Äkta mattor skapar en atmosfär av vardagsrum och hemkänsla." 

Elisabeth Lejon, Inredningsarkitekt
Levande Lejon Inredning AB
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.