Bolaget 11 juni

Var: Konsert Huskvarna Folkets Park, Nya utescenen
När: Lördag 11 juni
Tid: Entrén öppnar 19.00, konsertstart 20.000
Pris:
945:- pp du bor i dubbelrum
1495:- du bor i singelrum
I priset ingår hotellrum, konsertbiljett och frukostbuffé på söndagen.
Boka på tel 036-34 90 00  eller mail: hotellet@johnbauer.se
Vid bokning uppge "Bolaget"

På bara två år har Bolaget från Falun positionerat sig som ett av Sveriges mest populära band - både på scenen och på Spotify. Karriären startade som en rakt när de fyra gamla kompisarna satt på en förfest och skrev en låt om deras favoritöl - Fem komma tvåan. Låten var inspelad på under ett dygn och resulterade i miljontals streams och fulla hus på nattklubbar över hela landet.
Sedan dess har Bolaget serverat hits på löpande band. Exempelvis de guld- och platinasäljande singlarna "Dum", "Fingrarna i halsen" och "Afterwork". Över 80 miljoner streams och en pandemi senare är Bolaget redo att återvända till scenen.


Best Western Plus John Bauer Hotel
Södra Strandgatan 15
553 20 Jönköping
Tel: 036-34 90 00
Mail: hotellet@johnbauer.se

www.johnbauer.se

Hotellpaket

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.