Bolaget 24 augusti 2024

Sveriges största band – självklart tillbaka igen 24 augusti 2024!
Bolagetbildades år 2019 i Falun och har sedan dess tagit Sverige med storm. Med över 200M streams samlade under fyra korta år har Bolaget blivit ett av de hetaste namnen i musikbranschen. År 2022 gjorde Bolaget årets mest streamade låt med ”Kan inte gå” som idag har över 71M streams. Bandets megahit ”Ikväll igen” (43M streams) blev även sommarens mest streamade låt, i år. Nu står det även klart att “Ikväll Igen” är den mest streamade låten i Sverige 2023, följt av “Kan inte gå” som är den näst mest streamade, detta är något som ingen artist tidigare lyckats göra.
Förutom musiken har Bolagets energifyllda liveshow väckt stor
uppmärksamhet runt om i landet och beskrivits som en av Nordens bästa nya liveakter. I år gav de dessutom sig ut på deras största turné hittills, ”Tourinho”, med 30 stopp över hela landet – bland annat på utsålda konserter på Gröna Lund i Stockholm, Liseberg i Göteborg och i Huskvarna Folkets Park.

Hotellpaket

Var: Huskvarna Folkets Park, Utescenen
När: Lördag 24 augusti 2024
Tid: Entrén öppnar 18.30, konsertstart 20.00

I vårt paket ingår hotellrum, konsertbiljett och frukostbuffé på söndagen.
Pris:
1695:- pp i tvåbäddsrum
1895:- du bor i singelrum
Boka på tel 036-34 90 00 eller mail: hotellet@johnbauer.se
Vid bokning uppge "Bolaget"

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.