Danko Jones 2 mars

Danko Jones åker ut på turné – och stannar i Huskvarna!

Danko Jones, den kanadensiska rocktrion, är mästare på att leverera kraftfulla och svängiga riff, samt melodier som omedelbart fäster sig hos lyssnaren. Deras musik, präglad av energifylld rock’n’roll med influenser från både hårdrock och punk, skapar den ultimata upplevelsen som bara måste upplevas live. Nästa år återvänder Danko Jones till Huskvarna.

Danko Jones bildades i Toronto redan 1996, drivna av en DIY-punkrockanda har de stadigt byggt upp en enorm fanskara världen över. Har man någon gång upplevt deras unika och fartfyllda framträdanden live är det inte svårt att förstå att Danko Jones är ett av de mest hyllade livebanden där ute. Deras musik är ofta kännetecknad av kraftfulla gitarriff, snabba trummor och Danko Jones distinkta röst som ger en intensiv och levande upplevelse. Bandet har etablerat sig som en kraftfull scenakt och har turnerat flitigt runt om i världen.
Bandet bakom monsterhits som Had Enough, Good Times, My Little RnR och I think bad thoughts har en fanskara som sträcker sig från mainstream radiorockfans till inbitna metalheads. Med flertalet studioalbum i ryggen, bland annat kritikerrosade Fire Music, Wild Cat, A Rock Supreme och Power Trio är de nu aktuella med sitt senaste album Electric Sounds som visar att Danko Jones är kraftfullare än någonsin.
Sverige är mer eller mindre ett andra hem för Danko Jones – Och de stannar till i Huskvarna 2 mars!

Hotellpaket

Var: Huskvarna Folkets Park, Teaterladan
När: Lördag 2 mars 2024
Tid: Entrén öppnar 18.30, konsertstart 19.30
Ålder:13 år (18 år i baren)

I vårt paket ingår hotellrum, konsertbiljett och frukostbuffé på söndagen.
Pris:
900:- per person, du bor i dubbelrum
1450:- du bor i singelrum
Boka på tel 036-34 90 00 eller mail: hotellet@johnbauer.se
Vid bokning uppge "Danko Jones"

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.