Best Western Plus John Bauer Hotel

Nöje - Anna Ternheim konsertpaket 29 november

Nytt album & ny turné!
Turnén har fått namnet ”A Space For Lost Time” och kommer spänna mellan det mest avskalade och det mest svulstiga. Det blir både ny musik och gamla omarrangerade låtar tillsammans med en utvald trio musiker.
– Jag känner en större glädje än någonsin att spela live och jag tror att höstens turné kommer bli fantastisk. Jag vill få publiken att glömma tid och rum och helt absorberas av ögonblicket och musiken. Jag kommer ha med mig ett helt nytt band och helt nya låtar. Jag befinner mig just nu i slutskedet av en skivinspelning. Det nya materialet är som gjort för scen, det kommer bli vackert.

När: 29 november

Var: Teaterladan, Huskvarna Folkets Park

Tid: Entrén öppnar kl 19.00

Pris: 1600:- per person. I priset ingår konsertbiljett, del i dubbelrum och stor frukostbuffé.
Enkelrumstillägg 200:-

Boka här ->->       För att ändra till 2 personer behöver du trycka på datum och ändra antal i nästa steg

Vid bokning på telefon eller mail uppge: Anna Ternheim

Telefon: 036-349000, mail: hotellet@johnbauer.se

Mer info: www.huskvarnafolketspark.se

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.