Best Western Plus John Bauer Hotel

Nöje - BOB HUND - live-paket lördag 9 november

”Livet börjar med ett skrik/vår kärlek helt unik” – Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli, Bob Hund (2019)
Bob Hund är ett band sprudlande av kreativitet och vilja att utmana sig själva. Att hitta på olika experiment och konstprojekt har det senaste året blivit snarare norm än undantag för gruppen.
Men Bob Hund är främst ett band som kan skriva helt unik musik. Sex individer som inte passar in men som passar ihop och som tillsammans kan skapa magi. Låtar som när de är som bäst är genuint berörande och med sitt säregna anslag resonerar i något djupt allmänmänskligt. ”Vi är så lyckliga” är en sådan låt.
Första singeln från Bob Hunds nya album ”0-100” är ett perfekt exempel på bandets förmåga att skapa en egen värld där verkligheten speglas i all sin vackra skevhet. En sorgsen låt där hoppen finns runt hörnet eller en hoppfull låt med sorgen som grundklang. Eller båda två samtidigt.

När: lördag 9 novmber 2019

Var: Huskvarna Folkets Park, teaterladan (inomhus)

Tid: Entrén öppnar 19.00

Pris: 900:- per person med boende i dubbelrum, konsertbiljett och frukost

Tillägg 250:- för enkelrum

Vid bokning uppge "Bob Hund live-paket"

För mer info se: huskvarnafolketspark.se

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.