Hotellpaket

Sport & aktivitet - Indoor Golf-paket

Spela inomhusgolf på Elmia Golf Center som är Nordens största träningsanläggning för golf. I en simulatorer kan du träna och spela på några av världens bästa banor. Det finns 10 stycken takmonterade GCHawks som med precision mäter såväl klubb- och bolldata, allt för att du ska kunna analysera och utveckla din sving på den virtuella driving rangen.
Vill du hellre spela en 18-hålsrunda så finns många av världens bästa banor att välja bland; till exempel Pebble Beach Golf Links, Carnoustie, Real Club Valderrama och Royal Troon Golf Club.
Fyra spelare kan spela samtidigt på en bana.
Förutom banorna erbjuds en stor putting green och fyra platser för uppvärmning innan din bokade tid i simulatorn.

I paketet ingår för en övernattning:
* Boende i dubbelrum
* Golfsimulator 2 timmar
* 3 rätters middag i vår restaurang Ester Kök & Bar
* Frukostbuffé

Pris: 1235:- pp

Uppgradering till deluxerum: 1435:- pp

Vid bokning uppge "indoor golf paket"

För bokning ring oss på 036 - 349000 eller maila till hotellet@johnbauer.se

Hälsa och säkerhet har högsta prioritet på Elmia Golf Center som är byggt i en av de stora och välventilerade hallarna med gott om utrymme. Samtliga simulatorer har en egen lounge med tillgång till handsprit och utrustningen vid varje bana är framtagen med ett säkerhetstänk med möjlighet till enkel och säker desinficering. Maxantal vid varje simulatoryta och lounge är fyra personer.

För mer info se: https://www.elmia.se/golf-center/

 

 

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.