Best Western Plus John Bauer Hotel

Nöje - LALEH 2 augusti i Huskvarna Folkets Park

Laleh är tillbaka med nytt album i vår, turné och ny singel redan i januari.
Senast artisten var ute på turné var efter hennes 6:e album Kristaller som kom ut 2016. Sommarens och höstens turné drog rekordpublik, över 105.000 biljetter såldes och konserterna tog snabbt slut.
”Längtar till sommaren, inget går upp emot sommarkvällar och musik! Jag har verkligen hunnit längta och sakna publiken jättemycket och så alla musiker och allt kul med bild och ljus kring konserterna, vi växer och har roligare för varje år! Den här skivan kommer kanske bli en av de starkaste skivor jag gjort med mycket variation vilket är ännu roligare när man spelar live!” – Laleh

När: 2/8

Var: Stora Utomhusscenen, Huskvarna Folkets Park

Tid: Konserten börjar prel kl 20.00. Entrén öppnar kl 18.30

Pris: 1150:- per person. I priset ingår konsertbiljett, del i dubbelrum och stor frukostbuffé.
Enkelrumstillägg 200:-

Vid bokning uppge: LALEH

Mer info: www.huskvarnafolketspark.se

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy