Best Western Plus John Bauer Hotel

Nöje - Lars Winnerbäck 15 augusti 2020

Sommaren 2020 blir det en turné under bar himmel i slottsträdgårdar, på festivaler och arenor, den 15 augusti kommer Winnerbäck till Huskvarna Folkets Park!
”– Alltså när Eldtuppen kom så kände jag att det var som en nystart. Fattar om det inte var så tydligt för alla, men för mig var det så. Jag var stolt och ivrig och när turnén kom igång i Linköping var det den bästa resan hittills. Med bandet, med tekniker, crew och inte minst publiken. Tacksam och tagen, och det enda som inte stämde var att vi inte reste till fler städer. Men november är november.
I sommar har vi mer tid, mer utrymme, mer Norge, mer Sverige, grönare gräsplaner, fetare festivaler, längre dagar, fler bussar, längre sträckor, fler låtar. Samma band. Samma crew. Släpp oss var som helst. Vi längtar.”

När: 15 augusti 2020
Var: Stora utomhusscenen Huskvarna Folkets Park
Tid: Entrén öppnar 18.00
Åldersgräns 13 år

I paketet ingår hotellrum, konsertbiljett och frukostbuffé.

Pris:
1300:- per person i dubbelrum
1500:- enkelrum
1200:- per person i trebäddsrum
1600:- per person i uppgraderat dubbelrum
4800:- familj 2 vuxna 2 barn över 13 år (åldersgräns)

Boka här ->
eller på tel 036-349000 eller på mail till hotellet@johnbauer.se


 

 

 

 

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.