Nöje - Markus Krunegård 5 mars

Markus Krunegård ger sig ut på turnén Cirkus Krunehof och ett av stoppen är i Teaterladan i Huskvarna Folkets Park, där vi ser honom 5 mars 2022. Med ett gäng plattor i bagaget, både med bandet Laakso och som soloartist. Markus är riksbekant – inte minst genom sin medverkan i Så mycket bättre 2020, men också genom att spelat mycket live och plockat hem en hel del utmärkelser. Vi har redan hunnit lyssna en hel del på hans senaste platta, Kemtvätten, som nyligen släpptes, och innan det Tutti frutti – från lokalen under sushin som också kom tidigare i år. Ett produktivt år för Krunegård!

Markus Krunegård har varit i Huskvarna Folket Park flera gånger, och faktum är att ett av besöken influerade honom till första textraderna i Hela livet var ett disco, där han landat på det fyrastjärniga hotellbadrummet efter Popadelica 2009.
Senast Krunegård gästade oss var i somras, då var det utsålt och sittande publik utomhus. Nu är det Teaterladan som gäller vi räknar med lapp på luckan även denna gång. Säkra din biljett nu!

När: 5 mars 2022

Var: Huskvarna Folkets Park

Tid: entrén öppnar kl 19.00. Konsertstart 19.30

Pris: 850:- pp i dubbelrum inkl stor frukostbuffé och konsertbiljett

Enkelrumstillägg: 300:-

Vid bokning på telefon eller mail uppge: Markus Krunegård

Telefon: 036-349000, mail: hotellet@johnbauer.se

För mer info se: huskvarnafolketspark.se

 

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.