Best Western Plus John Bauer Hotel

Nöje - NORLIE & KKV 30 augusti Huskvarna Folkets Park

En av Sveriges hetaste akter!
Norlie & KKV är en av de mest framgångsrika artisterna på det svenska språket någonsin. På Spotify har deras låtar mer än 300 miljoner streams och 2017 hade de publikrekord på Gröna Lund. Duon slog igenom 2011 med låten När jag går ner och har sedan dess fortsatt sin resa rakt framåt.
2013 vann de pris för ”Årets Nykomling” på P3 Guld och samma år släpptes debutalbumet Snart som innehåller de framgångsrika låtarna ”Tröjan du hatar” och ”Där jag hänger min hatt” som båda nådde topp 10 på Sverigetopplistan.
Under 2018 kunde duon triumfera med ännu en superhit när de släppte ”Mer för varandra” som Spotify utnämnde till sommarens mest streamade låt. Singeln nominerades till Årets Låt i P3 Guld.
Det finns ingen tvekan om att detta kommer vara en av Sveriges hetaste akter även 2019!

När: 30 augusti

Var: Stora utomhusscenen, Huskvarna Folkets Park

Tid: Entrén öppnar 18.00

Pris: 800:- per person. I priset ingår konsertbiljett, del i dubbelrum och stor frukostbuffé.
Enkelrumstillägg 200:-

Vid bokning uppge: NORLIE & KKV

Mer info: www.huskvarnafolketspark.se

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy