Best Western Plus John Bauer Hotel

Nöje - RAUBTIER KONSERT PAKET 26 oktober

RAUBTIER ÄR TILLBAKA – FIRAR 10 ÅRS-JUBILEUM!
Raubtier slog igenom med dunder och brak på den svenska hårdrocksscenen för 10 år sedan med albumet ”Det finns bara krig”, och låten”Kamphund” som blev en nationell radiohit. Med ett unikt sound av taktfast industriell metal, och texter sprungna ur den norrländska karga myllan har de gått från klarhet till klarhet med utsålda turnéer och guldskivor som följd.
Nu är det dags för Raubtier att släppa sitt sjätte album, och i samband med det att för första gången sedan 2016 ge sig ut på turné igen!
Denna gången till ära, sjunger alla involverade orkestrar helt och hållet på svenska.
De band som följer med oss ut i höst är folkmetal-krigarna från Västerbotten i ”Utmarken”, och de apokalypsrockande mörkermännen ”Alfahanne” som härstammar från Eskilstuna”

När: 26 oktober

Var: Teaterladan (inomhus), Huskvarna Folkets Park)

Tid: Entrén öppnar 19.30

Pris: 800:- per person i dubbelrum med boende i dubbelrum, entrébiljett och frukost

Enkelrumstillägg 200:-

Vid bokning uppge "Raubtier"

För mer info www.huskvarnafolketspark.se

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy