Best Western Plus John Bauer Hotel

Nöje - SPELMAN PÅ TAKET Musikalpaket hösten 2019

Missa inte den här fantastiska föreställningen. Vi har paket med hotellrum och biljett till 2 datum!!

Skådespelare, musikalartister och Jönköpings Sinfonietta ger liv åt denna ständigt aktuella Broadwayklassiker om kärlek, frihet och förföljelse i sekelskiftets Tsarryssland.

Spelman på taket är en storslagen produktion med ett 30-tal medverkande på scen och Jönköpings Sinfonietta vid instrumenten. Välkommen till en personlig och romantisk musikal om värderingar och generationsmotsättningar, i en värld där människors vilja att själva ta makten över sitt liv ställs mot traditioner. Musiken har starka inslag av judisk folkmusik och flera melodier är välbekanta, inte minst If I were a rich man (Om jag hade pengar).

Hotellpaket med övernattning i dubbelrum, musikalbiljett och en härlig frukostbuffé

Pris: 1300:- per person

Enkelrum 1600:-

Uppgradering till deluxerum 250:- per person

Speldatum: 23/11 och 7/12

Föreställningen börjar kl 19.00. 

Vår restaurang Ester Kök & Bar restaurang öppnar kl 17.00, boka bord samtidigt som hotellpaketet.

Vid bokning uppge "Spelman på taket".

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy