Nöje - W A S P - 20 september 2020

Konsertpaket i samarbete med Huskvarna Folkets Park.
1984 TO HEADLESS – 2020 WORLD TOUR
”1984 to Headless” är namnet på W.A.S.P.s världsturné under 2020 och detta kommer att bli en hyllning av hitsen från bandets fyra första album.
Från den numera klassiska självbetitlade debuten, som i vissa länder kallades Winged Assassins, med låtar som I Wanna Be Somebody och L.O.V.E. Machine, vidare till andra plattan The Last Command till Inside The Electric Circus och till slut mästerverket The Headless Children. Låtarna från de fyra första plattorna har aldrig tidigare framförts live tillsammans som de kommer att göra nu. Och detta är ett tillfälle som inte kommer att upprepas senare. Så passa på och var med när W.A.S.P. tar er tillbaks till när allt startade, tillbaks till 1984 to Headless!

I vårt paket ingår biljett till konserten, du bor i dubbelrum och på
måndagen serveras det en stor härlig frukostbuffé.

Priset är 1000:- per person.

Boka här>>

För frågor ring 036-349000 eller maila till hotellet@johnbauer.se

 För mer info se huskvarnafolketspark.se


Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.