Nöje - WASP 13 april

Den sjätte juni 2022 firar W.A.S.P., ett av världens mest ökända och kontroversiella hårdrocksband, 40 år. Detta firas en med stor turné. Få band i rockhistorien har orsakat så mycket kärlek, hat och andra känslor som W.A.S.P. Ända sedan starten på de små klubbarna i Los Angeles fram till bannlysningar från att spela live i flera länder har deras unika kombination av chock och rock gjort att religiösa organisationer, parlament och till och med senaten i Washington D.C.gjort vad de kan från att hindra dem att sälja skivor och stå på scen. Gruppens bildare och frontman Blackie Lawless har lett gruppen som sångare och huvudsakliga låtskrivare sedan början. Hans unika sätt har tagit gruppen till stjärnstatus över hela världen med miljontals sålda skivor och utsålda konserter i fyra decennier.

Tillsammans med basisten Mike Duda–som varit i bandet i 26 år–och gitarristen Doug Blair–som varit i bandet i 18 år–och trummisen Aquiles Priester kommer Blackie att ta publiken tillbaks till där det hela startade med en scenshow som många aldrig fick chansen att uppleva. Nu har du möjligheten att tillsammans med W.A.S.P. ta dig tillbaks till början!

När: onsdag 13 april 2022, onsdagen innan påsk
Tid: Entrén öppnar 19:30. Konsertstart 20.00

I paketet ingår del i dubbelrum och konsertbiljett och en stor härlig frukostbuffé på skärtorsdagen
Pris: 1120:- pp i dubbelrum
enkelrum 1770:-

Vid bokning uppge "WASP-paket". Bokas på tel 036-349000 eller mail: hotellet@johnbauer.se
För mer info se: www.huskvarnafolketspark.se

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.