Best Western Plus John Bauer Hotel
Boka rum

Rum 1

OK
   

Familjesvit

Familjesviten ligger på tredje våning och har utsikt mot Munksjön. Här är det extra rymligt för dem som reser många tillsammans och den är perfekt för en stor familj. Sviten är utformad med två rum i öppen planlösning (45m²) och utrustad med en 180 cm bred dubbelsäng, en hörnbäddsoffa med två st 90 cm sängar, en 120 cm bred säng, sällskapsbord med 4 stolar och helkaklat badrum med dusch. Här finns även bekvämligheter som hårfön, trådlöst internet, minibar, platt-tv, strykbräda och strykjärn, air condition.

För bokning och info
Tel: 036-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.