Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Familjesvit

Familjesviten ligger på tredje våning och har utsikt mot Munksjön. Här är det extra rymligt för dem som reser många tillsammans och den är perfekt för en stor familj. Sviten är utformad med två rum i öppen planlösning (45m²) och utrustad med en 180 cm bred dubbelsäng, en hörnbäddsoffa med två st 90 cm sängar, en 120 cm bred säng, sällskapsbord med 4 stolar och helkaklat badrum med dusch. Här finns även bekvämligheter som hårfön, trådlöst internet,  platt-tv och air condition. Strykbräda och strykjärn finns att låna till rummet.
I mån av tillgång kan man förboka en spjälsäng mot en extra avgift. 

För bokning och info
Tel: 036-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.