Best Western Plus John Bauer Hotel

Före ankomst

Boka garageplats


Hotellets egna garage

Best Western Plus John Bauer Hotel har ett eget varmgarage i anslutning till hotellet och parkeringsplats går att boka i mån av plats för 130kr/hotellnatt (priset gäller från 15.00 på ankomstdagen och fram till 12.00 på avresedagen). Vi har även ett antal platser med el-uttag för elbilar, boka i förväg. Giltigt p-bevis ska ligga i framrutan och hämtas i receptionen.

Kommunala parkeringshus
Om hotellgaraget är fullbokat rekommenderar vi parkeringshusen nedan som ligger ca 150 meter från hotellet.
Parkeringsbiljetten betalas i parkeringshuset.

P-hus Smedjan
Adress: Södra Strandgatan 59, Jönköping

P-hus Atollen 
Adress: Lillsjöplan 2, Jönköping

Gym och relax

Hotellets gym och relax
Alla våra hotellgäster har fri tillgång till vår relax med torrbastu, ångbastu och gym. 

Samarbetspartners
Friskis och Svettis
Vi samarbetar med Friskis & Svettis som ligger på gångavstånd från hotellet. I hotellreceptionen kan man köpa träningsbiljett till ett förmånligt pris.

Hudoteket Dagspa
En komplett skönhetssalong som ligger på gångavstånd från hotellet. De erbjuder professionell hudvård, hårvård och makeup. 

Tjäna poäng medan du sover

Vårt lojalitetsprogram Best Western Rewards erbjuder dig en rad förmåner och rabatter. Insamlade poäng kan sedan nyttjas som frinätter på Best Western-hotell över hela världen.

Best Western Rewards Rate
Vi erbjuder alltid våra lojala kunder bästa pris via vår hemsida. 
Bli medlem idag och boka Best Western Rewards Rate, 10 % rabatt alla dagar på flex-priset.

Ansök om medlemskap»

Status match

Har du lojalitetskort från en annan hotellkedja än Best Western Hotels & Resorts och som är högre än en basnivå? Bli medlem i Best Western Rewards och vi uppgraderar ert medlemskap direkt till motsvarande nivå i vårt lojalitetsprogram. 

Scanna in ditt medlemskort tillsammans med Best Western Rewards medlemsnummer till bwr.service@bestwestern.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.