Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Våra hotellrum

Hotellet har 106 hotellrum i olika teman och unik design. Samtliga är rökfria och har bekväma sängar med sänglinne av 100% bomull. Rummen är utrustade med fritt Wi-Fi, platt-tv och telefon. På varje våning finns möjligheten att låna strykjärn och strykbräda till rummet. Vi har även allergivänliga och handikappanpassade rum, vänligen ange vid bokning. Rummen finns i olika kategorier från standard och VIP till Deluxe och sviter. Alla gäster har även tillgång till vår relax med bastu och gym. 

Elisabeth Lejon har designat våra deluxerum i olika teman, Japan och Afrika. I Japan Deluxe bor ni på fjärde våning med bambuträ på väggarna och olika tyger med färg som speglar temat. I Afrika Deluxe bor ni i varma och jordnära färger med kaffebönor på väggarna på tredje våning.  I våra nyligen renoverade standardrum på våning 1-5 har rummen Bauertema. I rummen finns tavlor med sagomotiv illustrerade av John Bauer. Känslan av skog och natur finner man i färgsättningen och olika material på t.ex. möbler.
De väl valda textilierna från Missoni på t.ex. prydnadskuddar, sängplädar och gardiner ger en lyxig känsla.  

Hotellets sviter högst upp i hotellbyggnaden har en hänförande utsikt över Munksjön och staden.
Vi har en svit och tre juniorsviter med spännande planlösning och design av Elisabeth & Judith på Levande Lejon.

VID- Very important dog

Vi vet att hundar är en del av familjen och inom Best Western Hotels & Resorts finns över 50 hundvänliga hotell i Sverige och mer än 1600 hundvänliga hotell världen över. Hos oss på Best Western Plus John Bauer Hotel är hundar välkomna och bor gratis. 

För bokning av hundvänligt rum hos oss gäller följande:
* Din hund får en välkomstpresent, egen säng samt mat- och vattenskål.  
* För att säkerställa att hundrum finns ledigt vänligen skicka din förfrågan via länken nedan. Våra hundrum är av rumstypen standard.

Överraska eller unna dig extra lyx

Lyxa gärna till din vistelse lite extra med följande
tillval.
* En flaska champagne 750 kr
* En flaska mousserande vin 425 kr
* En flaska rött/vitt vin 359 kr
* En skål med färska jordgubbar 100 kr
* En skål med rosenblad för badet 100 kr
(vid bokning av rum med badkar)
* Ett stort fint fruktfat och choklad 200 kr
* En vacker blombukett 300 kr

Välkommen att skicka din förfrågan.

Vilket rum passar dig bäst?

Standard

Våra standardrum har olika utsikt; mot vår Bauerträdgård, över takåsarna, vår innergård eller mot gallerian. De flesta rummen har Bauertema och några är inredda i skandinavisk stil. Här är det lugnt att sova om natten.

Svit och juniorsviter

Sviten eller juniorsviterna på John Bauer Hotel i Jönköping passar såväl för bröllopsnatten som för den som vill unna sig lite extra lyx.
Tema: Sober Glamour

VIP

De flesta av våra Vip-rum ligger på andra våning och har utsikt mot Munksjön. Rummen är extra rymliga och det är lugnt att sova här om natten. 
Vip-rummen passar familjer med möjlighet till fyra bäddar.

Deluxe Afrika

Elisabeth Lejon har designat våra Deluxe rum i olika teman, Japan och Afrika. I Afrika Deluxe bor ni i varma och jordnära färger med kaffebönor på väggarna på tredje våningen.

Deluxe Japan

Elisabeth Lejon har designat våra Deluxe rum i olika teman, i Japan Deluxe bor ni på fjärde våningen med bambuträ på väggarna och olika tyger med färg som speglar temat.

Familjesviter

För den som behöver ordentligt med utrymme eller är på resande fot med familjen eller vännerna. Här finns det plats för många.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.