Best Western Plus John Bauer Hotel

241238239193189188194
Boka rum

Rum 1

OK
   

Våra hotellrum

Hotellet har 105 smakfullt och tidlöst inredda hotellrum. Samtliga är rökfria och har bekväma DUX-sängar och är utrustade med platt-tv, strykbräda och strykjärn, fritt wi-fi , telefon. Vi har även allergivänliga rum samt rum anpassade för rörelsehindrade.  Rummen finns i olika kategorier från standard och vip till deluxe och sviter. 

Temarum 
Elisabeth Lejon har designat våra deluxerum i olika teman, Japan och Afrika. I Japan Deluxe bor ni på fjärde våning med bambuträ på väggarna och olika tyger med färg som speglar temat. I Afrika Deluxe bor ni i varma och jordnära färger med kaffebönor på väggarna på tredje våning. 

Sviter
I mars 2013 stod de äntligen klara, hotellets efterlängtade sviter högst upp på femte våning. Vi har en svit och tre juniorsviter med spännande planlösning och design av Elisabeth & Judith på Levande Lejon. 

VID- Very important dog

Vi vet att hundar är en del av familjen och inom Best Western Hotels & Resorts finns över 50 hundvänliga hotell i Sverige och mer än 1600 hundvänliga hotell världen över. Hos oss på Best Western Plus John Bauer Hotel är hundar välkomna och bor gratis. 

För bokning av hundvänligt rum hos oss gäller följande:
* Din hund får en välkomstpresent, egen säng samt mat- och vattenskål.  
* För att säkerställa att hundrum finns ledigt vänligen skicka din förfrågan via länken nedan. Våra hundrum är av rumstypen standard.

Tillval

Lyxa gärna till din vistelse lite extra med följande
tillval.
* En flaska champagne 625 kr
* En flaska mousserande vin 325 kr
* En flaska rött/vitt vin 295 kr
* En skål med färska jordgubbar 100 kr
* En skål med rosenblad för badet 100 kr
(vid bokning av rum med badkar)
* Ett stort fint fruktfat och choklad 200 kr
* En vacker blombukett 300 kr

Välkommen att skicka din förfrågan.

Våra rumstyper

Standard

Våra standardrum har utsikt mot innergården eller mot gallerian. Rummen är ljusa och inredda i skandinavisk stil, här är det lugnt att sova om natten.

Svit och juniorsviter

Sviten eller juniorsviterna på John Bauer Hotel i Jönköping passar såväl för bröllopsnatten som för den som vill unna sig lite extra lyx.
Tema: Sober Glamour

Vip

De flesta av våra Vip-rum ligger på andra våning och har utsikt mot gatan. Rummen är extra rymliga och det är lugnt att sova här om natten. 

Afrika deluxe

Elisabeth Lejon har designat våra Deluxe rum i olika teman, Japan och Afrika. I Afrika Deluxe bor ni i varma och jordnära färger med kaffebönor på väggarna på tredje våning.

Japan deluxe

Elisabeth Lejon har designat våra Deluxe rum i olika teman, i Japan Deluxe bor ni på fjärde våning med bambuträ på väggarna och olika tyger med färg som speglar temat.

Familjesvit

För den som behöver ordentligt med utrymme eller är på resande fot med en stor familj. Här finns det plats för många.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.