Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Maxirum


Kombirum 


Dessa båda rum ligger på andra och tredje våningen och har utsikt mot munksjön. Här är det extra rymligt för de som reser många tillsammans och passar perfekt för en stor familj eller flera vänner. 

Kombirummet är 40 m2 och har ett sovrum med en 180 cm bred dubbelsäng. 
vardagsrummet har en sovalkov med en 140 cm bred säng som avgränsas med ett draperi. Vardagsrummet har en bäddsoffa som är 90 cm bred samt en bäddbar fotpall 80 cm bred. Inkluderar även ett sällskapsbord med 4 stolar. 

Maxirummet är 50 m2 och har två sovrum med dubbelsäng 180 cm bred. 
I vardagsrummet finns två bekväma bäddsoffor 90 cm vardera. 

Båda rummen har helkaklat badrum med dusch. Här finns även bekvämligheter som minibar, hårfön, Wi-Fi, TV och air-condition. Strykbräda och strykjärn finns att låna till rummet. I mån av tillgång kan man förboka spjälsäng mot en extra avgift. 

För bokning och info
Tel: 036-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.