Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Japan Deluxe

Elisabeth Lejon har designat våra Deluxe rum i olika teman, Japan och Afrika. I Japan Deluxe bor ni på fjärde våning med bambuträ på väggarna och olika tyger med färg som speglar temat. Medan i Afrika Deluxe bor ni i varma och jordnära färger med kaffebönor på väggarna på tredje våning.
Rummen är extra rymliga och har utsikt över Munksjön. Det finns en skön sittgrupp för fyra personer, ett utmärkt skrivbord med gott om yta, helkaklat badrum med badkar och en dubbelsäng. Det är lugnt och skönt om natten, här sover man gott. Här finns även bekvämligheter som hårfön, badrockar, trådlöst internet, minibar och platt-tv. Strykbräda och strykjärn finns att låna till rummet.

För bokning och info
Tel: 036-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.