Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Standard

Våra standardrum har olika utsikt; mot vår innergård, gallerian, över takåsarna eller vår Bauerträdgård med Bauerkonst och grönska (som ljussätts på kvällen). De flesta rummen är inredda med Bauertema och några av rummen i skandinavisk stil. I rummen med Bauertema finns tavlor med sagomotiv på, illustrerade av John Bauer. Känslan av skog och natur finner man i färgsättningen och olika material som använts på t.ex. möbler. De väl valda textilierna från Missoni på tex prydnadskuddar, sängplädar och gardiner ger en lyxig känsla. Allt sänglinne på alla rum är dessutom av 100% bomull.  Rummet är väl planerat och det finns en skön soffa eller fåtölj, ett utmärkt skrivbord, bagagebänk, helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Här finns bekvämligheter som hårfön, trådlöst internet och platt-tv. I rummet ingår 1 flaska vatten/person. Strykjärn och strykbräda finns att låna till rummet på varje våning.  Standardrummen med soffa passar bra för familjer eftersom soffan är bäddbar till en extrabädd som är 80 cm bred. Dubbelrummen finns med två separata sängar eller dubbelsäng och alla våra enkelrum har lite bredare sängar.
I mån av tillgång kan man förboka en spjälsäng mot en extra avgift.  

I några rum är det tillåtet att ta med hund och vi har även särskilda allergirum och handikapprum. Vänligen uppge detta vid bokning.

För bokning och info
Tel: 036-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.