Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

En svit och tre juniorsviter

Sviterna på John Bauer Hotel i Jönköping passar såväl för bröllopsnatten som för den som vill unna sig lite extra lyx. I vår största svit finns en bastu placerad i bästa utsiktsläge över Munksjön och bron som ger en hänförande utsikt. Storleken på sviten är 72 kvm och juniorsviterna är 35 kvm, 2 juniorsviter har sjöutsikt och 1 juniorsvit har utsikt över staden.
Grundtanken för inredningen av sviterna på John Bauer Hotel bygger på att med en sober elegans på insidan förstärka den strålande utsikten på utsidan.
För att inte konkurrera med denna har vi valt en färgskala som ligger ton i ton av mjuka naturfärger på skalan creme, grått och svart, där både varma och 
kalla toner skapar en ombonad elegans tillsammans med kontrasterande material,  både matta och blanka. Naturliga metaller  såsom mässing och koppar
ger en glamorös känsla i kombination med massivt wengesvart trä i alla specialritade möbler.

Planeringen av rummen bygger på att i ett hotellrum är du helt privat, varför endast toaletten består av ett enskilt rum. För att tvätta sig, sminka sig, 
duscha och bada ska man inte behöva låsa in sig och ockupera en toalett under lång tid. Därför ligger de dubbla tvättställen såväl som badkaret i den 
öppna spa-ytan som endast avskiljs av ett avvikande golv av en matt klinker, vilken möter den mjukare sovrumsdelen med en heltäckningsmatta. I badkaret kan man ligga ombonat med ett skirt draperi runt sig och ändå ta del av rymden utanför. Alla rum är utrustade med minibar, inbyggd hårfön och strykbräda. Skrivborden med infällda små hjul är placerade vid sängens fotgavel o kan lätt dras fram för att arbeta eller äta frukost i sängen. 

En utav juniorsviterna är rullstolsanpassad.

Levande Lejon Inredning AB
Elisabeth Lejon


För bokning och info
Tel: 036-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Fotogalleri - Sviten


Fotogalleri - Juniorsvit Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.