Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

VIP

De flesta av våra VIP-rum ligger på andra våning och har utsikt mot gatan. Rummen är extra rymliga och det är lugnt att sova här om natten. Det finns en skön soffa, ett utmärkt skrivbord med gott om yta, helkaklat badrum med badkar eller dusch, två sängar eller en dubbelsäng. Här finns även bekvämligheter som hårtork, trådlöst internet och platt-tv. Strykbräda och strykjärn finns att låna till rummet. Rummen passar även bra för familjer, här kan man bädda ut bäddsoffan till två extra bäddar för barnen. I mån av tillgång kan man förboka en spjälsäng mot en extra avgift. 

För bokning och info
Tel: 036-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.