Julbordspaket

Välkomna till Jönköping och Best Western Plus John Bauer Hotel på en festlig kväll med glögg och julbord och sov över i ett fint dubbelrum.
På julbordet serveras lokala delikatesser toppat med våra egna specialiteter på lokala råvaror som matchas med ett stort härligt dessertbord med allt du kan tänka dig och givetvis är allt från sillen till köttbullarna hemlagade. På torsdagar, fredagar och lördagar är julbordet extra lyxigt med fisk & skaldjur, löjrom, färskrökt viltkött och björnkött.
Pris:
söndag, måndag, tisdag 1275:- pp i tvåbäddsrum med traditionellt julbord med extra lyx
onsdag-torsdag-fredag 1595:- pp i tvåbäddsrum med Esters stora delikatessjubord
Enkelrumstillägg 450:-
På söndagar serveras julbordet kl 15.00-17.00
Vid bokning uppge "julbordspaket"
Boka på tel 036-34 90 00 eller mail: hotellet@johnbauer.se
Gäller 25 november till 22 december

 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.