KALAS 2022 5 augusti

Industrisemesterns pop- & dansfest med Bob Hund, Markus Krunegård, Cherrie, Gina Dirawi, Johnossi, David Ritschard och Klara Keller.
Ett kittlande dynamiskt och generationsöverbryggande sommaräventyr väntar när artisterna och kanske en och annan gäst gör gemensam sak. Klassiska paketturnén Kalas återuppstår och den 5 augusti firar vi livemusiken och industrisemestern med att ha en klassisk pop- & dansfest. I samarbete med Huskvarna Folkets Park säljer vi hotellpaket till konserten.
Var: Huskvarna Folkets Park
När: Fredag 5 augusti
Tid: Entrén öppnar 17.00
Pris:
1600:- pp du bor i dubbelrum
1900:- du bor i singelrum
I priset ingår hotellrum, konsertbiljett och frukostbuffé på söndagen. 
Boka på tel 036-34 90 00 eller mail: hotellet@johnbauer.se
Vid bokning uppge "Kalas"

www.huskvarnafolketspark.se

Best Western Plus John Bauer Hotel
Södra Strandgatan 15
553 20 Jönköping
tel: 036-34 90 00
mail: hotellet@johnbauer.se

www.johnbauer.se

Hotellpaket

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.