Konferens på John Bauer Hotel

Vi specialiserar oss på den exklusiva konferensen och finns här för att tillsammans skräddarsy ett perfekt möte. Vi erbjuder konferens i en modern miljö med förstklassig service. Till lunchen serveras en buffé av hög kvalitet med svensk husmanskost och konferensfikat är hembakat och farligt gott. För konferenser som vill bo över så erbjuder vi alltid ett bra pris på våra fina hotellrum och uppgraderar i mån av plats. Vi rekommenderar en konferensmiddag där vi har flera fina menyer att erbjuda. Vill ni ha hjälp med aktiviteter står vi gärna till hands, dryckesprovningar, quiz, bowling, boule, escape room eller teambuilding - vi hjälper dig gärna att boka!

Vi har 6 konferenslokaler för små och stora sällskap upp till 60 personer.
I alla våra lokaler finns stor tv-skärm, white board, blädderblock, konferensblock, trådlöst internet. 
I våran större lokal finns även högtalare, headset, handmick, en bar och en scen vid förfrågan.

Här är det perfekt att boka för er som tycker läget är viktigt för er konferens. Jönköping är en populär knutpunkt mellan Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi ligger 5 minuter från E4:an, 20 minuter till Jönköping Airport och det är promenadavstånd till tågstationen och resecentrum

Både hotellet och restaurangen är miljöcertifierade. 

Varmt välkommen med er förfrågan!

Boka konferens: 
Tel: 036-34 90 00
E-post: bokningar@johnbauer.se

Våra konferenslokaler

Ester Kök & Bar 

Ester Kök & Bar är en av stans absolut bästa restauranger.
I konferenspaketet för heldagskonferenser ingår både förmiddagsfika och eftermiddagsfika. Hembakade bakverk av hotellets egen konditor och smörgåsar med bröd bakat från det lokala konditoriet.

Konferensloungen

I vår konferenslounge som ligger i anslutning till hotellbaren är det mycket inbjudande att mingla med både vänner och kollegor.
Här passar det bra att njuta av det goda konferensfikat eller kanske ta fördrinken innan festen börjar.
Läs gärna mer om loungebaren.

Konferensaktiviteter

Om ni önskar kombinera er konferens med en aktivitet hjälper vi gärna er vid bokning. På hotellet erbjuder vi bland annat matlagningskurs, chokladprovning eller vinprovning.
Vi är också vana vid att boka musikunderhållning med flera goda kontakter. 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.