Konferens & Event på John Bauer Hotel

Här är det perfekt att boka för er som tycker läget är viktigt för er konferens. Jönköping är en populär knutpunkt mellan Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi ligger 5 minuter från E4:an, 20 minuter till Jönköping Airport och det är promenadavstånd till tågstationen och resecentrum. Här finns också bra parkeringsmöjligheter.

Vi erbjuder konferens i en modern miljö med förstklassig service, boende och högkvalitativ mat. Vi har 8 konferenslokaler för små och stora sällskap. Esters festlokal passar bra för flera betydelsefulla sammankomster som konferens, kickoff, middag, födelsedagsfest, julbord, examensfirande och bröllopsfest.Vi är också kända för att arrangera afterwork och företagsfester med god mat och livemusik.

I våra lokaler finns dataprojektor, filmduk, white board, blädderblock,konferensblock, trådlöst internet och i våra största lokaler finns även högtalare, i Esters festlokal erbjuds headset, handmick, en bar och en scen vid förfrågan.

Ofta får vi höra att vår styrka är att vi inte är någon stor konferensanläggning, det gör att vi verkligen har tid att ge våra konferensgäster det där lilla extra som krävs för en lyckad konferens.

På Best Western Plus John Bauer Hotel finns goda möjligheter till ett lyckat möte och vi ger gärna  en offert på en skräddarsydd konferens med aktiviteter och måltider. 

* Både hotellet och restaurangen sparar på miljön och är miljöcertifierade av Jönköpings Kommun. 

Varmt välkommen med er förfrågan!

Boka konferens
Tel: 036-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Njut av härligt god mat på Ester Kök & Bar

Vällagad mat från grunden
Ester Kök & Bar är en av stans absolut bästa restauranger. Välkommen till dukat bord och välj mellan fyra rätter på lunchen som serveras i bufféform.
I konferenspaketet för heldagskonferenser ingår både förmiddagsfika och eftermiddagsfika. Hembakade bakverk av hotellets egen konditor och smörgåsar med bröd bakat från det lokala konditoriet.

Närproducerat och ekologiskt
Restaurangen är medlem i Regional Matkultur Småland, vilket innebär att vi arbetar med ekologiska och närproducerade råvaror så långt det går.

Våra konferenslokaler

Konferenser över 70 personer

Vid konferenser över 70 personer erbjuder vi möjligheten att hålla konferensen hos vår samarbetspartner Jönköpings Stadsbibliotek. Konferensen kombinerar ni med boende på John Bauer Hotel samt lunch och middag på Ester Kök & Bar. Konferensfika erbjuds med catering från vår restaurang Ester Kök & Bar till konferenslokalen.

Lokalen Fokus på Jönköpings Stadsbibliotek
I Jönköpings Stadsbibliotek finns möjlighet att hyra Fokus, samlingssal/biograf i källarplan, med 170 platser samt plats för 3 rullstolar. 

Utrustning
I Fokus finns ståbord, stolar, whiteboard, mikrofoner, datakanon och filmduk. Möjlighet till mörkläggning och tillgång till trådlöst nätverk. Vaktmästarservice som hjälper till med det tekniska.

Aktivitet eller föreläsning

Träningspass
En uppskattad aktivitet kan vara ett energifyllt träningspass eller en inspirerande föreläsning på Friskis och Svettis.
Föreläsningar på Friskis och Svettis»

Bioaktivitet
I lokalen Fokus finns rättigheter till filmvisning vid förfrågan. Man kan t.ex. boka en filmvisning av
en gammal klassiker som Grease eller Dirty dancing.

Välkommen med er förfrågan!
Tel: 036-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

En av Jönköpings bästa restauranger

Vällagad mat från grunden
Ester Kök & Bar är en av stans absolut bästa restauranger. Välkommen till dukat bord och välj mellan fyra rätter på lunchen som serveras i bufféform.
I konferenspaketet för heldagskonferenser ingår både förmiddagsfika och eftermiddagsfika. Hembakade bakverk av hotellets egen konditor och smörgåsar med bröd bakat från det lokala konditoriet Bernards.

Närproducerat och ekologiskt
Restaurangen är medlem i Regional Matkultur Småland, vilket innebär att vi arbetar med ekologiska och närproducerade råvaror så långt det går. 

Skön atmosfär för mingel

I vår konferenslounge som ligger i anslutning till hotellbaren är det mycket inbjudande att mingla med både vänner och kollegor. Här passar det bra att njuta av det goda konferensfikat eller kanske ta fördrinken innan festen börjar. Läs gärna mer om loungebaren.

Konferensaktiviteter

Om ni önskar kombinera er konferens med en aktivitet hjälper vi gärna er vid bokning. På hotellet erbjuder vi matlagningskurs, chokladprovning eller vinprovning. Vi är också vana vid att boka musikunderhållning med flera goda kontakter.  För fler förslag läs gärna vidare.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.