Best Western Plus John Bauer Hotel

Konferens och fest i Jönköping

Här är det perfekt att boka för er som tycker läget är viktigt för er konferens. Jönköping är en populär knutpunkt mellan Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi ligger 5 minuter från E4:an, 20 minuter till Jönköping Airport och det är promenadavstånd till tågstationen och resecentrum. Här finns också 
bra parkeringsmöjligheter.

Vi erbjuder konferens i en modern miljö med förstklassig service, boende och högkvalitativ mat. Vi har 8 konferenslokaler för små och stora sällskap. Esters festlokal passar bra för flera betydelsefulla sammankomster som konferens, kickoff, middag, födelsedagsfest, julbord, examensfirande och bröllopsfest.Vi är också kända för att arrangera afterwork och företagsfester med god mat och livemusik.

Till arrangemanget erbjuder vi fika, lunch och middag från vår restaurang Ester Kök & Bar som är en av stans absolut bästa. Både hotellet och restaurangen sparar på miljön och är miljöcertifierade av Jönköpings Kommun. Restaurangen är medlem i Regional Matkultur Småland, vilket innebär att vi arbetar med ekologiska och närproducerade råvaror så långt det går.

I våra lokaler finns dataprojektor, filmduk, white board, blädderblock,konferensblock,
trådlöst internet och i våra största lokaler finns även högtalare, i Esters festlokal
erbjuds headset, handmick, en bar och en scen vid förfrågan.

Ofta får vi höra att vår styrka är att vi inte är någon stor konferensanläggning, det gör att vi verkligen har tid att ge våra konferensgäster det där lilla extra som krävs för en lyckad konferens.

På Best Western Plus John Bauer Hotel finns goda möjligheter till ett lyckat möte och vi ger gärna  en offert på en skräddarsydd konferens med aktiviteter och måltider. 

Varmt välkommen med er förfrågan.

Boka konferens
Tel: 036-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Förslag på aktiviteter»

Våra lokaler (maxkapacitet)

Skutt 
 U-bord: 32  Skolsittning: 55  Biosittning: 70

Humpe
 U-bord: 26  Skolsittning: 36  Biosittning: 50

Solöga
U-bord: 14  Skolsittning: 20 Biosittning: 25

Bergakungen   
Styrelsesittning: 20

Lillfot 
U-bord: 10

Gullhår
Styrelsesittning: 10

Johns rum
Styrelsesittning: 6

Puttes rum 
Styrelsesittning: 4


Konferens - över 80 personer

Vid konferenser på över 70 personer erbjuder vi er möjligheten att hålla konferensen hos vår granne och samarbetspartner Friskis och Svettis Jönköping, Jönköpings Läns Museum eller Jönköpings Stadsbibliotek. Konferensen kombinerar ni med boende på John Bauer Hotel samt lunch och middag på Ester Kök & Bar. Konferensfika erbjuds med catering från vår restaurang Ester Kök & Bar.

Aktivitet eller föreläsning 
En uppskattad aktivitet kan vara ett energifyllt träningspass eller en inspirerande föreläsning.
Föreläsningar på Friskis och Svettis»

Välkommen med er förfrågan!

En av Jönköpings bästa restauranger

Vår trevliga á la carte restaurang Ester Kök & Bar kan det mesta och är en av stans bästa restauranger. De gör fantastiskt gott fika till alla våra konferenser, med mycket hembakat och skuren frukt.  Här är maten anpassad efter årstiden och här erbjuds lunch och middag. Det finns även ett stort urval av bufféer att boka till arrangemanget tex lyxig italiensk buffé, amerikansk buffé eller tapas buffé.

Skön atmosfär för mingel

I vår konferenslounge som ligger i anslutning till hotellbaren är det mycket inbjudande att mingla med både vänner och kollegor. Här passar det bra att njuta av det goda konferensfikat eller kanske ta fördrinken innan festen börjar. Läs gärna mer om loungebaren.

Konferensaktiviteter

Om ni önskar kombinera er konferens med en aktivitet hjälper vi gärna er vid bokning. På hotellet erbjuder vi matlagningskurs, chokladprovning eller vinprovning. Vi är också vana vid att boka musikunderhållning med flera goda kontakter.  För fler förslag läs gärna vidare.

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy