Konferensaktivitet

På John Bauer Hotel hjälper vi gärna till med att boka en aktivitet till ert konferensarrangemang. 
På hotellet föreslår vi följande aktiviteter:
* Matlagningskurs
* Chokladprovning
* Ölprovning
* Bubbelprovning 
* Musikunderhållning- musikquiz är mycket uppskattat! 

Om ni har några frågor  kring aktiviteterna vänligen kontakta vår konferensbokning. Om ni har egna idéer är vi öppna för förslag.
Nedan följer några fler förslag.

Boka konferensaktivitet
Tel: 036-34 90 00
E-post: bokningar@johnbauer.se

 

Bowling 
"I det violetta skenet i Sveriges modernaste bowlinghall siktas klot efter klot mot de tio käglorna. Stämningen är hög och genom musiken ljuder med jämna mellanrum spelarnas jubel"  
RC Bowl>>
Bowling City>>

Boule
Utmana gänget i en omgång boule. Bara ett stenkast från hotellet ligger Boulala, där ni kan boka en eller flera banor. De har även en bar, kan behövas för att få till kasten! 

Golf
I Jönköpingskommun finns fem golfbanor, i en radie på 40 km från Jönköping ligger ytterligare fem banor. Vi samarbetar med 6 banor.

Jönköpings länsmuseum
Här finns över 1000 färdiga verk och skisser av den världsberömde sagokonstnären John Bauer. Du hittar även annan vacker konst och utställningar. 
Tennis, padel och badminton
Racketcentrum ligger i samma byggnad som Bowling Arena där finns tre tennisbanor, 13 badmintonbanor och fyra squashbanor.
Vi samarbetar även med Jönköping Padelcenter och kan hjälpa er boka banor till ett förmånligt pris. 

Vroom Gokart
Vroom Gokart erbjuder festliga arrangemang året om, oberoende av väder och vind. Två roliga och tekniska banor en inomhus och en utomhus.

Escape house
Du och dina medspelare låses in i ett okänt rum fyllt med mystiska meddelanden och föremål och du måste bryta dig ut innan tiden tar slut. Escape house ligger precis runt hörnet. 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.