Konferensaktivitet

På Best Western Plus John Bauer Hotel hjälper vi gärna till med att boka en aktivitet till ert konferensarrangemang. 

På hotellet föreslår vi följande aktiviteter:
* Matlagningskurs
* Chokladprovning
* Ölprovning
* Musikunderhållning, livemusikquiz är tex mycket uppskattat! 

Om ni har några frågor  kring aktiviteterna vänligen kontakta vår konferensbokning. Om ni har egna idéer är vi öppna för förslag.
Nedan följer några fler förslag.

Boka konferensaktivitet
Tel: 036-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

 

Bowling 
"I det violetta skenet i Sveriges modernaste bowlinghall siktas klot efter klot mot de tio käglorna. Stämningen är hög och genom musiken ljuder med jämna mellanrum spelarnas jubel" Nattbowling spelas med lika antal personer per bana och ger er möjlighet att umgås och ha roligt tillsammans på Bowling Arena.

Curling
Varför inte prova på curling på Jönköpings Curlingklubb. En lite annorlunda aktivitet som passar de flesta! Ta med rena skor som är lämpliga att användas på hal is. Övrig utrustning finns att låna. Instruktion ingår i priset och banor finns att boka tor, fre, lör.

Farmer Event
Kombinera konferensen på John Bauer Hotel med att ge er ut på bondgård intill trolska skogar som hämtade från John Bauers tavlor. I Bondekampen får ni möjlighet att utmana varandra på ett lättsamt och roligt sätt i grenar som traktorrace,tömkörning, gärdsgårdsbygge och arboristklättrning. Tävlingsgrenarna och tiden går att modifiera utefter era önskemål. 

Golf
I Jönköpingskommun finns fem golfbanor, i en radie på 40 km från Jönköping ligger ytterligare fem banor. Vi samarbetar med 6 banor.

John Bauers museum
Här finns över 1000 färdiga verk och skisser av den världsberömde sagokonstnären. Den 20 april 2002 öppnade den permanenta utställningen av John Bauers Sagovärld.
Skogshästsafari 
Den nordsvenska hästen är Sveriges egen skogshäst, en "Urhäst" som tillhör vårt kulturarv! Nordsvensken är till sin natur klok, snäll och trygg i sig själv. Ridturerna anpassas alltid efter deltagarnas förmåga vilket innebär att både vana och ovana ryttare är välkomna att följa med. Vi rider i bekväma westernsadlar och ridhjälmar finns att låna. Haurida Skogshästsafari ligger några mil utanför Jönköping, denna aktivitet kräver därför att ni kan avsätta minst 3 timmar.

Tennis och badminton
Racketcentrum ligger i samma byggnad som Bowling Arena där finns tre tennisbanor, 13 badmintonbanor och fyra squashbanor.

Vroom Gokart
Vroom Gokart erbjuder festliga arrangemang året om, oberoende av väder och vind. Två roliga och tekniska banor en inomhus och en utomhus.

Äventyrsbad
Besök Rosenlundsbadet, stort fräscht badhus med äventyrsbad, hoppbassäng, motionsbad, relaxavdelning och gym.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.