Bröllop

Bröllopssviten och hotellrum

Brudpar
Bröllopssviten är belägen på femte våningen med härlig utsikt över Munksjön och Jönköpings glittrande belysning på kvällstid. Badkar i öppen planlösning och egen bastu med utsikt är en del av upplevelsen i vår största svit. Morgonrock till låns, badsalt, mousserande vin och frukt ingår också.
72 kvm inredd i en färgskala som ligger ton i ton av mjuka naturfärger på skalan creme, grått och svart, där både varma och kalla toner skapar en ombonad elegans.

Bröllopsgäster
När det är bröllop blir det ibland många gäster som kommer långväga och behöver någonstans att bo. Vi reserverar gärna rum åt ert sällskap och erbjuder specialpris. Era gäster kan sedan med hjälp av en specifik bokningskod boka till just ert pris. Gästerna bor i nyrenoverade hotellrum med olika tema och unik design. De flesta av hotellets standardrum har Bauertema och tavlor med kända motiv illustrerade av John Bauer. Textilier från Missoni på prydnadskuddar och gardiner som ger hotellrummen en lyxig känsla. Middag och fest

Festlokalen Skutt ligger på markplan längs Borgmästargränd. Den har ingång både från hotellet och direkt från gatan. Lokalen rymmer upp till 70 p till fest och vårt restaurang är mycket flexibla när det gäller önskemål av mat, dryck och underhållning osv. Vår köksmästare kommer gärna med flera förslag på mat, med alltifrån lättare buffé till storslagen middag. Vi lyssnar gärna på era önskemål!
Vi hjälper också gärna till att föreslå musikunderhållning och allt som hör bröllopsfesten till.

Bröllopscatering

Vi har stor erfarenhet av catering både till bröllop och andra fester.
Våra bufféförslag passar till alla festliga tillfällen och vi tar gärna emot speciella önskemål.
Vi är öppna för alla förslag och brukar kunna fixa det mesta.
För catering  vänligen kontakta vår köksmästare Morgan Östberg
Tel: 036-34 90 05

Best Western Plus John Bauer Hotel
Södra Strandgatan 15
553 20 JÖNKÖPING

Kontakta oss

Bokningen / Receptionen: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Restaurangen: +46 (0) 36-34 90 20
E-post: ester@johnbauer.se

 

Sociala medier

Instagram»
Facebook»

 

Hitta till oss!

Best Western Plus John Bauer Hotel
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.