Ludwig Hart 2 november

Ludwig Hart har sedan debuten 2019 gjort musikalisk succé med sina tydligt gitarrdoftande rockproduktioner och en kompromisslös närvaro. På scen ger han sitt absolut yttersta och lämnar ingen oberörd när han sjunger om uppväxten i barndomens småstad, om en förälder som aldrig slutade dricka och om en smärtsamt brinnande längtan efter något större. Under andra halvan 2024 släpper han sitt tredje album ”Stay Young” som innehåller singlarna ”Less I Try” och ”Journey”.  

 

Du sätter dig i bilen, slår på stereon och rycks med när Ludwig Hart med stora synthar och 80-talsdoftande gitarrer tar dig långt, långt bort. Ni åker i natten genom stora amerikanska städer förbi blinkande neonljus och nedstängda vägkrogar. Ni kör genom fabriksområden och ut på landet, ni skyr ingenting. Vill ha något större.

 

Ludwig Hart står för rakryggad romantisk rock. Det doftar americana och västkust men är här och nu. Musiken vill framåt och texterna är medryckande i sin blandning av vardagsrealism, feberdrömmar och nattliga äventyr.

 

Hans två första album har rönt stora framgångar på den svenska hemmaplanen. Med arrangemang värdiga en Tom Petty, energi som minner om en ung Bruce Springsteen och tydliga refränger som leder tankarna till Bryan Adams – eller varför inte 80-talets Fleetwood Mac – är det inte förvånande att den svenska publikens positiva respons varit nästintill överväldigande.  

 

Ludwig Hart har genomfört flera turnéer med utsålda spelningar i samtliga större svenska städer och medverkat i såväl TV4:s Nyhetsmorgon som SVT:s Nyår på Skansen. Dessutom har flera av hans singlar nått rotationslistor på Sveriges Radio P4.

Hotellpaket

Var: Huskvarna Folkets Park,
När: Lördag 2 november
Tid: Entrén öppnar kl 19.30, konsertstart 20.00
Scen: Teaterladan
I vårt hotellpaket för 1395:- pp bor du med del i dubbelrum, får konsertbiljett och stor frukostbuffé på söndagen.

För bokning ring 036-349000 eller maila till hotellet@johnbauer.se och uppge "Ludwig Hart"

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.