PAIN 12 oktober 2024

PAIN ger sig ut på turnén ”I AM” och bjuder på sin intensiva Party Over the World!
PAIN är känd för sina energiska framträdanden och är glada att meddela sin mycket efterlängtade ”I AM”-turné, efter sex år är de äntligen tillbaka! Var beredda att bli fängslade av den råa energin och intensiteten i PAINs konserter när de intar scenen. Missa inte detta episka metaläventyr!
”Vi börjar den långa resan med ’I AM’-turnén just här. Kunde inte vara mer exalterad!” säger Peter Tägtgren. ”Jag kommer äntligen att släppa några nya låtar innan turnén börjar och längtar efter att spela i varje hörn av världen med PAIN. Så, I AM on Tour! Är du med mig?”
PAIN är ett industriellt metalprojekt skapat av Peter Tägtgren, en svensk musiker, multiinstrumentalist och producent. Hade du hört historien från Peter själv skulle den vara kort och koncist: ”PAIN var bara jag som lekte runt i studion och det växte till att bli ett band”.
Utöver Peter Tägtgren består PAIN av ett kraftpaket av musiker, inklusive hans son Sebastian Tägtgren på trummor, Jonathan Olsson på bas och Sebastian Svalland på gitarr.
1997 släpptes det självbetitlade debutalbumet. Vid den tiden hade Tägtgren redan fyra framgångsrika album med bandet HYPOCRISY. Så började historien om PAIN och sen dess har det släppts åtta älskade studioalbum med kända hits som ’End Of The Line’, ’Shut Your Mouth’, ’Same Old Song’, ’Follow Me’, ’Coming Home’ och många fler.
Missa inte chansen att få uppleva rå kraft och passion från PAIN när de ger sig ut på sin turné ”I AM”!

Hotellpaket

I samarbete med Huskvarna Folkets Park erbjuder vi hotellpaket med konsertbiljett, hotellrum och frukostbuffé.

Pris: 895:- per person i tvåbäddsrum
Enkelrum pris 1245:-

När: Lördag 12 oktober 2024

Var: Huskvarna Folkets park, Teaterladan

Tid: Entrén öppnar 18:00 Konsertstart 19:00

Åldersgräns: 13 år (18 år i baren)

Uppgradera ditt rum till tvåbäddsrum med dubbelsäng 100:-pp, eller till något av våra andra fina rum, pris efter förfrågan.

Boka på telefon: 036-34 90 00 eller mail: hotellet@johnbauer.se
uppge "Pain-paket"

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.