Hotellpaket

Vi har ett brett utbud av hotellpaket som vi tagit fram tillsammans med våra samarbetspartners i Jönköping med omnejd. Våra paket passar för såväl den resande familjen, kollegorna, vännerna, par eller den som reser på egen hand.

Vi samarbetar med 
Huskvarna Folkets Park
Hudoteket Dagspa
Äventyrsbadet Rosenlund
Leos Lekland
Astrid Lindgrens Värld
High Chaparall
Flera golfklubbar i Jönköpingstrakten

Bokning
Välkommen att kontakta oss för mer information eller om ni vill göra en bokning.
Tel: 036-34 90 00
E-post:
hotellet@johnbauer.se
Julaftonspaket 24/12

Njut av en lugn och skön jul på Best Western Plus John Bauer Hotel i Jönköping. Ta med släkt och vänner eller kom hit på tu man hand. Allt från ett fantastiskt julbord till vackert dekorerade lokaler och möjlighet att lyxa till det lite extra!

Visa erbjudande


Nyårsaftonspaket 2021

Fira in det nya året på Best Western Plus John Bauer Hotel och Ester Kök & Bar.
I år smyckar vi lokalerna lite extra och gör extra festligt när vi kan fira igen utan restriktioner och fira in det nya året på tolvslaget.

Visa erbjudande
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.