Best Western Plus John Bauer Hotel

Hotellpaket

Vi har ett brett utbud av hotellpaket som vi tagit fram tillsammans med våra samarbetspartners i Jönköping med omnejd. Våra paket passar för såväl den resande familjen, kollegorna, vännerna, par eller den som reser på egen hand.

Bokning
Välkommen att kontakta oss för mer information eller om ni vill göra en bokning.
Tel: 036-34 90 00
E-post:
hotellet@johnbauer.seD-A-D Konsertpaket 31 oktober

Var: Huskvarna Folkets Park
När: torsdag 31 oktober
Tid: Entrén öppnar 19:00

Visa erbjudande


NORLIE & KKV 30 augusti Huskvarna Folkets Park

En av Sveriges hetaste akter!
Norlie & KKV är en av de mest framgångsrika artisterna på det svenska språket någonsin. På Spotify har deras låtar mer än 300 miljoner streams och 2017 hade de publikrekord på Gröna Lund. Duon slog igenom 2011 med...

Visa erbjudande


Veronica Maggio + Oskar Linnros 17 augusti

Vi erbjuder i samarbete med Huskvarna Folkets Park ett konsertpaket till Maggio-Linnros den 17 augusti.
Två av Sveriges absolut mest välrenommerade artister slår sig samman för en gemensam konsertkväll i Huskvarna Folkets Park.
Veronica Maggio...

Visa erbjudande
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy