Hotellpaket

Hotellpaket

För bokning

Tel: 036-34 90 00

E-post: hotellet@johnbauer.se

Vi har ett brett utbud av hotellpaket som vi tagit fram tillsammans med våra samarbetspartners i Jönköping med omnejd. Våra paket passar för såväl den resande familjen, kollegorna, vännerna, par eller den som reser på egen hand.

Vi samarbetar med 
Huskvarna Folkets Park
Hudoteket Dagspa
Äventyrsbadet Rosenlund
Leos Lekland
Astrid Lindgrens Värld
High Chaparall
Flera golfklubbar i Jönköpingstrakten

Bokning
Välkommen att kontakta oss för mer information eller om ni vill göra en bokning.
Tel: 036-34 90 00
E-post:
hotellet@johnbauer.se
Indoor Golf-paket

Spela inomhusgolf på Elmia Golf Center som är Nordens största träningsanläggning för golf. I en simulatorer kan du träna och spela på några av världens bästa banor. Det finns 10 stycken takmonterade GCHawks som med precision mäter såväl klubb- och...

Visa erbjudande


Padelpaket

Samla padelgänget och kom till oss i Jönköping.
I samarbete med Jönköping Padelcenter erbjuder vi ett roligt paket med hotellrum, riklig frukost, padelspel och 3 rätters middag.
4,8 eller 12 personer med spel på Jönköping Padelcenter.

Visa erbjudande


Välj mellan tre spaweekendpaket i Jönköping

Ta en helg ledigt och bara rå om dig själv. Välj mellan tre härliga spaweekendpaket med övernattning på Best Western Plus John Bauer Hotel i Jönköping och spabehandling på Sveriges största dagspa Hudoteket.

Visa erbjudande
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.