Hotellpaket

Vi har ett brett utbud av hotellpaket som vi tagit fram tillsammans med våra samarbetspartners i Jönköping med omnejd. Våra paket passar för såväl den resande familjen, kollegorna, vännerna, par eller den som reser på egen hand.

Vi samarbetar med 
Huskvarna Folkets Park
Hudoteket Dagspa
Äventyrsbadet Rosenlund
Leos Lekland
Astrid Lindgrens Värld
High Chaparall
Flera golfklubbar i Jönköpingstrakten

Bokning
Välkommen att kontakta oss för mer information eller om ni vill göra en bokning.
Tel: 036-34 90 00
E-post:
hotellet@johnbauer.se
Padelpaket på helgen

Samla padelgänget och kom till oss i Jönköping.
I samarbete med Jönköping Padelcenter erbjuder vi ett roligt paket med hotellrum, riklig frukost, padelspel och 3 rätters middag.
4,8 eller 12 personer med spel på Jönköping Padelcenter.

Visa erbjudande


Julaftonspaket 24/12

Njut av en lugn och skön jul på Best Western Plus John Bauer Hotel i Jönköping. Ta gärna med släkt och vänner eller kom hit på tu man hand. Alltifrån ett fantastiskt julbord till vackert dekorerade lokaler och möjlighet att lyxa till det lite extra!

Visa erbjudande


Nyårsaftonspaket 2020

Fira in det nya året på Best Western Plus John Bauer Hotel och Ester Kök & Bar

Visa erbjudande
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.