Best Western Plus John Bauer Hotel

HotellpaketJulaftonspaket 24/12

Njut av en lugn och skön jul på Best Western Plus John Bauer Hotel i Jönköping. Ta gärna med släkt och vänner eller kom hit på tu man hand. Alltifrån ett fantastiskt julbord till vackert dekorerade lokaler och möjlighet att lyxa till det lite extra!Julbordspaket- Vardag och helg!

Välkomna till Jönköping och Best Western Plus John Bauer Hotel på en festlig kväll med glöggmingel och julbord. På julbordet serveras lokala delikatesser toppat med våra egna specialiteter på lokala råvaror.

Gäller under perioden: 22/11 - 27/11 samt 2/12 - 21/12 2019Nyårspaket

En kväll med glitter och glamour! Fira in det nya året på Best Western Plus John Bauer Hotel och Ester Kök & Bar 
I vårt nyårspaket ingår Esters nyårslunch och vår lyxiga skaldjurs- & grillbuffé om aftonen med passande tillbehör samt en stor dessertbuffé.

Vi har ett brett utbud av hotellpaket som vi tagit fram tillsammans med våra samarbetspartners i Jönköping med omnejd. Våra paket passar för såväl den resande familjen, kollegorna, vännerna, par eller den som reser på egen hand.

Vi samarbetar med 
Huskvarna Folkets Park
Hudoteket Dagspa
Äventyrsbadet Rosenlund
Leos Lekland
Astrid Lindgrens Värld
High Chaparall
Flera golfklubbar i Jönköpingstrakten

Bokning
Välkommen att kontakta oss för mer information eller om ni vill göra en bokning.
Tel: 036-34 90 00
E-post:
hotellet@johnbauer.se
BOB HUND - live-paket lördag 9 november

”Livet börjar med ett skrik/vår kärlek helt unik” – Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli, Bob Hund (2019)
Bob Hund är ett band sprudlande av kreativitet och vilja att utmana sig själva. Att hitta på olika experiment och...

Visa erbjudande


Jönköping Horse Showpaket 1-3/11

En show för dig som letar efter en häftig upplevelse eller bara är helt tokig i hästar! Varje år arrangeras Jönköping Horse Show i Jönköping där eliten inom svensk ridsport möts och tävlar mot varandra.

Visa erbjudande


Leos Lekland familjepaket

Ta med barnen på en rolig helg, kom till oss i Jönköping och lek och busa på Leos Lekland. Leos Lekland är Nordens största leklandskedja med lekland i både Sverige och Norge.
På Leo's Lekland hittar du alltid nya äventyr. Här finns nåt för alla!...

Visa erbjudande
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.