Best Western Plus John Bauer Hotel

Hotellpaket

Vi har ett brett utbud av hotellpaket som vi tagit fram tillsammans med våra samarbetspartners i Jönköping med omnejd. Våra paket passar för såväl den resande familjen, kollegorna, vännerna, par eller den som reser på egen hand.

Bokning
Välkommen att kontakta oss för mer information eller om ni vill göra en bokning.
Tel: 036-34 90 00
E-post:
hotellet@johnbauer.seGår ni i bröllopstankar?

Planerar ni bröllop?

Vi skräddarsyr enligt Era önskemål, både för mindre och större sällskap. Vi erbjuder allt från enkelrum till vår största svit på femte våningen.
Vår svit med egen bastu och utsikt över Munksjön och Jönköping passar...

Visa erbjudande


GRAVEYARD Huskvarna Folkets Park 12 april

Graveyard är tillbaka!
Det blir mer hyllad rock i april när Graveyard beger sig ut på vårturné!
Göteborgarna har haft ett guldår under 2018. Det nya albumet ”Peace” landade en listetta och i juli öppnade de för Guns N’ Roses på Ullevi. Hösten...

Visa erbjudande


D-A-D Konsertpaket 31 oktober

Var: Huskvarna Folkets Park
När: torsdag 31 oktober
Tid: Entrén öppnar 19:00

Visa erbjudande

Alla paketerbjudanden

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy