Peg Parnevik 8 mars 2024

PEG PARNEVIK – GOLFARENS DOTTER ON TOUR med support KERSTIN KJUNGSTRÖM
Under säsongspremiären av Så Mycket Bättre gav Peg Parnevik oss sin tolkning av Ellen Krauss ”The Wedding” som klev in på #18 på topplistan och klättrar för varje dag som går. Pegs version, som heter ”Bättre Nu (The Wedding)”, är en känslosam kärleksförklaring till en framtida livspartner och ett bevis på Pegs skickliga textförfattande.
Under 2023 har Peg tagit klivet ut på de stora scenerna och landat i sin artistiska profil. I somras spelade hon bland annat på Lollapalooza i Stockholm och turnerade över hela Sverige.
Med full fokus på musiken, låtskrivandet och framför allt liveshowen vill nu Peg visa vem hon är, en gång för alla. För att citera henne själv ”Kom till ett gig så ska jag visa er vad jag går för.”

Hotellpaket

Hotellpaket
I samarbete med Huskvarna Folkets Park erbjuder vi hotellpaket med konsertbiljett, hotellrum och frukostbuffé.

Pris: 905:- per person i tvåbäddsrum
Enkelrum pris 1255:-

När:  Fredag 8 mars 2024

Var: Huskvarna Folkets park, Teaterladan

Tid: Entrén öppnar 19:00 Konsertstart  20:00

Uppgradera ditt rum till tvåbäddsrum med dubbelsäng 100:-pp, eller till något av våra andra fina rum, pris efter förfrågan.

Boka på telefon: 036-34 90 00 eller mail: hotellet@johnbauer.se
uppge "Peg Parnevik-paket"

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.