Loungebar

Välkomna till baren en trappa upp på John Bauer Hotel. Hemtrevlig och skön atmosfär som bjuder på en känsla av vardagsrum, lyx och elegans.
En hotellbar bjuder alltid på en speciell stämning och en kul blandning av folk. Allt från stammisar och vänner till internationella gäster och kändisar. 
Här händer det alltid något kul och det är ett säkert kort att ta med dina vänner hit en utekväll eller smyga ner från hotellrummet för en drink. 
Precis som resten av hotellet så tar kulturen en stor plats och självklart blir baren ett hjärta för happenings så som konstutställning, pianobar, pilsnerpoesi, jam-kväll, quiz, eller vinprovning. Här låter vi kulturen flöda och du som gäst kanske köper en tavla eller tar upp ett instrument under en jam-kväll? 
Kolla in våra sociala medier att ta reda på vad som händer i loungebaren: 
Instagram
Facebook
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.