Köksmästarens bufféförslag

Ester Kök & Bar erbjuder catering av buffé, lunch, julbord, mingelplock och mycket mer. Allt är hemlagat från grunden och vi använder så mycket ekologiska och närproducerade råvaror som möjligt.

Vi har stor erfarenhet av catering till bröllop, fester och invigningar. Eftersom varje fest är unik är det viktigt att tillsammans skräddarsy arrangemanget efter Era önskemål. Vi är öppna för alla förslag och brukar kunna fixa det mesta.

För prisförslag och bokning vänligen kontakta vår köksmästare Morgan Östberg.

Vi vill att det ska bli så smidigt som möjligt för dig, därför uppskattar vi ifall du skriver bufféförslaget som önskas i ämnesraden innan du skickar din bokningsförfrågan.


Våra bufféförslag:

Tapasbuffé >>
Italiensk buffé >>
Lyxig italiensk buffé >>
Esters lyxiga BBQ-buffé >>
Amerikansk buffé >>


Tel: 036-34 90 20
E-post: 
ester@johnbauer.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.