Best Western Plus John Bauer Hotel
Boka rum

Rum 1

OK
   

Standard

Våra standardrum har utsikt mot innergården eller mot gallerian. Rummen är ljusa och moderna, här är det lugnt att sova om natten. Det finns en skön soffa alternativt fåtölj, ett utmärkt skrivbord, helkaklat badrum med dusch. Det går att boka med en eller två sängar. I vissa rum tillåter vi även djur. Uppge detta vid bokning. Här finns även bekvämligheter som hårtork,trådlöst internet,  platt-tv, strykbräda och strykjärn. Standardrummen med soffa passar bra för familjer här är det möjligt att bädda ut en extra bädd. 

För bokning och info
Tel: 036-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.