Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Våra hotellrum

Standardrum

Enkelrum, twin-rum, dubbelrum och trebäddsrum.  I rummen finns tavlor med sagomotiv på. Känslan av skog och natur samt de väl valda textilierna från Missoni på prydnadskuddar, sängplädar och gardiner ger en lyxig känsla.

Deluxe ateljérum

Atejlérummen är inredda med inspiration en atejlé och varje rum har noggrant utvalda konstverk. Rummet är ombonat och har naturliga färger och material. Fin utsikt mot staden eller sjön Munksjön ger en extra känsla av lyx. 

Svit och juniorsviter

Sviterna passar såväl för bröllopsnatten som för den som vill unna sig lite extra lyx. Inredda i en sober elegans på insidan för att förstärka den strålande utsikten på utsidan. Öppet badrum och bastu i vår stora Svit. 

VIP Business 

VIP-rummen är extra rymliga och passar även bra för familjer, här kan man bädda ut bäddsoffan till två extra bäddar för barnen. I rummen finns tavlor med sagomotiv på och känslan av skog och natur finner man i färgsättningen och olika material.

Familjesvit Kombi

Här är det extra rymligt för de som reser många tillsammans och passar perfekt för en stor familj eller flera vänner.  Rummet har ett sovrum med en 180 cm bred dubbelsäng och ett vardagsrum med bäddsoffor och en sovalkov med en 140 cm bred säng. 

Familjesvit Maxi 

Maxirummet ligger på andra våningen i ett hörn med utsikt mot staden och munksjön. Rummet är 50 m2 och har två separata sovrum med dubbelsäng i vardera rum som är 180 cm bred. I vardagsrummet finns två bekväma bäddsoffor 90 cm vardera. 

VID- Very important dog

Vi vet att hundar är en del av familjen. Hos oss på John Bauer Hotel är hundar välkomna och bor för en extra kostnad, 250:-/vistelse. 
För bokning av hundvänligt rum hos oss gäller följande:
* Din hund får en välkomstpresent, egen säng samt mat- och vattenskål.  
* För att säkerställa att hundrum finns ledigt vänligen skicka din förfrågan via länken nedan. Våra hundrum är av rumstypen standard.

Unna dig extra lyx

Lyxa till din vistelse lite extra: 
* En flaska champagne 895:-
* En flaska mousserande vin 475:-
* En flaska rött/vitt vin 425:-
* En skål med färska jordgubbar 100:-
* En skål med rosenblad för badet eller sängen 100:-
* Ett stort fint fruktfat och choklad 200:-
* En vacker blombukett 300:-
Välkommen att skicka din förfrågan.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.