Victor Leksell och Molly Sandén 10 augusti

Victor och Molly, Molly och Victor. Två av Sveriges största stjärnor tillsammans för en kväll i Huskvarna Folkets Park. En drömkombination med varsin egen spelning som vi med glädje välkomnar!
VICTOR LEKSELL
Guldmickenvinnare, 40 000 i publiken under VG-Lista på Rådhusplassen i Oslo, en magisk succé på Lollapalooza Stockholms main stage och en bejublad Nordenturné – 2023 ställde Victor Leksell ner skåpet och bevisade att han är en av landets största, bästa och mest älskade liveartister. Och det gjorde han med bara ett album i ryggen. Nu siktar Victor ännu högre. Med den nya skivan ”Tid & Tro” kommer han tillbaka till Huskvarna Folkets Park.
Victor besökte oss redan 2018 som support till Tjuvjakt och 2022 stod han på scenen med Miriam Bryant – nu är han alltså tillbaka på Utescenen – större än någonsin.
MOLLY SANDÉN
År 2022 gjorde hon sin största turné någonsin, ”DOM SKA VETA” Arena Tour, efter det kritikerrosade albumet med samma namn. Albumet blev Grammisnominerat och turnén fick hyllade recensioner. Nu gör Molly en sommarturné och för första gången intar hon utescenen. Med över 900 miljoner streams på Spotify, turnéer som sålt slut på rekordtid, mängder med Platina-singlar och album samt prestigefyllda priser är Molly Sandén en av Sveriges tveklöst största artister och låtskrivare. Vi välkomnar äntligen Molly!

Hotellpaket

Var: Huskvarna Folkets Park, Utescenen

När: Lördag 10 augusti 2024

Tid: Entrén öppnar 18.00.30, konsertstart 20.00

I vårt paket ingår hotellrum, konsertbiljett och frukostbuffé på söndagen.
Pris:
1695:- pp i tvåbäddsrum
1895:- du bor i singelrum
Boka på tel 036-34 90 00 eller mail: hotellet@johnbauer.se
Vid bokning uppge "Leksell/Sandén"
Tillägg för dubbelsäng 100:- pp

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.